Egendefinert trykt Greaseproof innpakningspapir

Vi er et høytflyvende navn i denne arenaen og dermed streve hardt for å levere best inne klassen produkter til klientene. Også kjeldetekst vi det grunnleggende materialet fra pålitelig steder. Laget av kvalitet revisorer, som vi har, strengt kontrollerer hele produksjonsprosessen for å sikre null feil kjøpers slutten

Produktdetaljer


Egendefinert trykt Greaseproof innpakningspapir

Bakepapir har god fett barriereegenskaper, denne spesielle karakter av bakepapir er bra for innpakning generelle konditori og bakervarer og også mat som ikke er i kontakt med papiret for lengre perioder.Et godt eksempel på dette produktet i bruk er i fast food-bransjen der deler av frites serveres i bakepapir poser


汉堡纸-11.jpg

FAQ


Q1: Hvordan får de beste prisene?

Prisen bestemmes av 7 faktorer: materiale, størrelse, farge, etterbehandling, struktur, antall og tilbehør.

Q2: Hva om betaling?

T/T eller L/C på synet. Vanligvis aksepterer vi betaling ved T/T: 30% innskudd før produksjon, saldoen mot B/L av kopi. Hvis samlet beløp er mindre enn US$ 3000, må betale hele beløpet.

Q3: hvordan eksempel?

Eksempel ledetid: 2 eller 3 virkedager for hvit mock-up prøver for free.5 eller 6 virkedager fortilpasset designprøver. Lade US$ 100-200 for tilpasset design prøver.

Q4: Når er din leveringstid?

Leveringstiden, avhenge av din ordreantallet. Generelt er det 25-30 dager etter mottak av innskudd

Sp. 5: Hva med levering?

Vi tilbyr integrert logistikk tjeneste for å møte dine behov en rekke logistikk. Ifølge sted og antall for bestilling, vil vi gi deg profesjonell rådgivning.

Kontaktmetode


Xiamen Ebelee industrien og Tarde Co, .LTD.

Beau Fu

Mob: 0086-13615956926 WhatsApp: +86 13615956926

Wechat: QQ350728652 Skype: gsxzwool

Tel: 86-595-7233955

E-post: sale5@ebelee.com

Legg til: No.81-85, Shanmei Road, Guannan industri sone, Jiemei distriktet, Xiamen City, Kina, 36102


Xiamen Ebelee, med over 15 års erfaring, er en av ledende egendefinert trykt greaseproof innpakning papir produsenter, tilbyr tilpasset service, presis levering og billig pris. Hvis du har en preferanse for våre produkter, vær fri til å engros produktet med oss.
Hot Tags: egendefinert trykt greaseproof innpakningspapir, produsenter, engros, tilpasset, billig, gratis prøve
Forespørsel