Hjem > Utstilling > Innhold

Hvordan er kaffekoppen dekket?

Dec 18, 2018
Plastic Coffee Cup Lids.jpg De fleste vet at kaffe er en slags tilfeldig forfriskende drink. Vanligvis er det flere som liker å ta det ut. Derfor bør du vurdere de ulike situasjonene hvor kaffekoppen er plassert i denne gruppen når du designer en kaffekop. For eksempel, i bilen, på turen, og så videre. Men til slutt er det en ting som på grunn av take-away, det må være en støt, så kaffekopplokket for å hindre kaffe lekkasje må ha en viss grad av tetting. Dette avhenger av designerenes utforming av lokket og koppen. Kaffekoppen er laget av vanntett kraftpapir. Skummet på ytre veggen er designet for å øke friksjonen og gir en myk berøring. Deretter kombineres det myke plastdekselet. Lokket kan enkelt kombineres med koppen i henhold til de høyeste tetthet og limingskrav. Så hvordan oppnår du en praktisk drikkfunksjon?


Det er lett å tenke på en munn på kaffekoppen, som de fleste kan tenke på. Men for hvordan du åpner denne åpningen, er dette nøkkelen. Hvis åpningen ikke er god, vil utformingen av dekselet som tidligere ble kombinert med koppen være tungvint og overflødig. Derfor må det gjøres for å være praktisk å drikke og for å forhindre utelatelse av vann.


Den unike utformingen av cup munn design er utformingen av den lille klaffen og hetten som er dekket. For å redusere overløpet forårsaket av tilt når det ikke drikkes, kan kaffekopplokket åpnes når det drikkes. Kortet sitter fast i den dekkede forsiden, og kaffekopplokkene blir kuttet når den er full på grunn av tynnheten på dekselet; og utformingen av dekselet er ikke bare en flat overflate, men økes ved drikkepunktet og heves fra siden.