Hjem > Utstilling > Innhold

Hvordan velge en papirkopp?

Nov 21, 2018
Paper Cup For Hot Drink Double Wall.jpg En papirkopp er en papirbeholder som oppnås ved mekanisk bearbeiding og liming av et basispapir laget av kjemisk trepulp, og har en koppform. Papirkopper for frossen mat kan være belagt med is, syltetøy og smør. Papir kopper til varme drikker er belagt med plast, bestandig mot temperaturer over 90 ° C, og til og med blomstre i vann. Papirkappen er preget av sikkerhet, hygiene, letthet og bekvemmelighet. Den kan brukes på offentlige steder, restauranter, restauranter, og er en engangsvare.


Når du velger engangspapperkopper, ikke bare se på fargene på papirkoppen. Ikke tro at den hvitere fargen, jo mer hygienisk. Noen papirkoppprodusenter legger til mange fluorescerende blekemidler for å gjøre koppen hvitere. Når disse skadelige stoffene kommer inn i kroppen, blir de potensielle kreftfremkallende faktorer. Eksperter foreslår at offentligheten skal ta bildet under lampen når du velger papirkoppen. Hvis papirkoppen er blå under fluorescerende lys, viser det seg at fluorescerende middel overstiger standarden, og forbrukerne bør bruke den med forsiktighet. Koppen er myk og ikke sterk, og det lekker nøye. I tillegg er det nødvendig å bruke en kopp med en tykk koppvegg. Koppen med lav kopphårdhet er veldig myk. Etter å ha hilst i vann eller drikke, blir det alvorlig deformert når det er satt opp, og det vil ikke ende opp, noe som vil påvirke bruken. Eksperter påpekte at generelt høykvalitets papirkopper kan holde vann i 72 timer uten lekkasje, og dårlig kvalitet vil lekke vann i en halv time.


Fargene på koppveggen er fancy, pass opp for blekkforgiftning. Kvalitet veiledere påpekte at papir kopper er stablet en ovenpå den andre. Hvis de er våte eller forurenset, må det dannes forme, slik at papirkopper som er fuktige, ikke skal brukes. I tillegg vil noen papirkopper skrive ut fargerike mønstre og ord. Når papirkoppen er stablet sammen, vil blekk på utsiden av papirkoppen uunngåelig påvirke det indre laget av papirkoppen innpakket utenfor, og blekket inneholder bensen og toluen som er skadelig for helsen. Kjøp papir kopper uten blekkutskrift eller mindre utskrift på ytre lag. Eksperter påpekte endelig at de disponible papir koppene vi vanligvis bruker kan deles inn i to typer: kald drikke kopper og varm drikke kopper. De har alle sine egne funksjoner. Når de er feilplassert, kan de få innvirkning på forbrukernes helse.