Hjem > Utstilling > Innhold

Kniv og gaffel igjen den viktige rollen som mat

Dec 15, 2016

For åtte-formet spisestue, delvis gjennom måltidspausen

Skåret, kniv og gaffelplate, kniv og gaffeltapp i "en" figur "åtte" -formet, kniv og gaffel mot deg, eller fortsett å spise. Samtale, kan ta en kniv og gaffel, ikke ned, men hvis du vil ha en gest, bør du legge ned kniven og gaffelen, ikke holde en kniv og gaffel i luften risting. Det skal bemerkes at enhver tid, ikke på den ene enden av en kniv eller gaffel på platen og den andre enden for å sette den på bordet. Spesiell oppmerksomhet til bladsiden må stå overfor.

Målets ende er plassert på to måter: Etter måltidets slutt kan du gaffel opp under, kniver, kniv og gaffel sammen, parallelt med platen. Neste satt i Storbritannia og Frankrike, men det vanligste er Frankrike. Prøv å håndtere skuffer, slik at du kan unngå å falle ved berøring, servitørene er lettere å rydde opp.

Mens du deltar på et bryllupsmiddag, uansett hvordan bordet er i "spisestue i" stilling, så lenge de viktigste gjestene til slutten av måltidet, bør det umiddelbart legge alle rettene bort. Så middag, husk at alle store gjest-sentriske.