Hjem > Utstilling > Innhold

Hva er matfettsikker papir?

Nov 12, 2018
Food Grease-Proof Paper Bredt sett refererer det til papir som hindrer olje fra å absorbere gjennomtrengning. I en smal forstand refererer den til en type papir som er laget av bleking, halvbleket eller ubleget kjemisk tremasse og behandlet ved høy slambehandling. Inkludert er også papirkvaliteter som er motstandsdyktige mot penetrasjon og absorpsjon av oljer produsert ved bruk av oppslamning eller overflatebelegg av oljeavstøtende midler.


Produktet kan kvantifiseres ned til 20g / m2 avhengig av brukerkrav. Har en viss styrke og høy glatthet, men lav luftgjennomtrengelighet. Denne typen papir er sterkt slått av fiberen, fiberen har mange bindingspunkter, papiret har lavt tomrum, og gjennomsiktigheten er høy. Derfor kan penetrasjon og absorpsjon av fett forebygges.


Etter kjemisk massasje med høy viskositet er den laget på en fourdrinier papirmaskin eller belagt med oljebestandig maling (kasein, lakk, smelte eller harpiks type, silikat type).


Matfettbestandig papir brukes mye i emballasje av hamburgere, bakt brød, kjeks og andre matvarer og andre oljeprodukter.