Hjem > Utstilling > Innhold

Hva er Kraft Paper Material Disposable Vesker?

Jun 14, 2018


Kraft papirposer er ikke-toksiske, smakløse og forurensningsfrie. Den oppfyller den nasjonale miljøvernstandarden. I kraft av kraftpapir blir kraftpapirposer i større og større grad brukt i supermarkedet, kjøpesenter, skobutikk, butikkbutikk og så videre, har vanligvis en brun papirpose, Praktiske kundekjøp til å bære. Kraftpapirpose er en slags miljøvernemballasjepose, dens type er forskjellig.

1. Papirposer med håndtak

en. ren kraft papirpose;

B. Papir og aluminium kompositt kraftpapirpose (vellum kompositt aluminiumsfolie);

C: Vevet pose kompositt kraftpapirpose (generelt stor pose type)

2. Type matemballasjeposer

A. Tre-siders kraftpapirpose;

B. side organ kraft papirpose;

C. selvbærende kraftpapirpose;

D. glidelås kraft papirpose;

E. Selvbærende glidelås kraftpapirpose

3. Utseende av matvareposer til mat

A. Firkantet bunnpose;

B. sying av bunnposen;

C. varmeforseglede lommer;

D. varmeforseglet kvadratbunnspose

På grunn av sine miljøegenskaper, er emballasje av matbrune papirposer favorisert av mange mennesker, spesielt i europeiske land hvor kuvertpapirposer nesten alltid brukes.

1, liten hvit kraftpapirpose, med et bredt spekter, vanligvis denne typen posen er stor nok til at noen av de mange bedriftene krever denne typen billig og holdbar, en brun papirpose som vanligvis danner denne typen øvelse er en brun papirpose maskin, taumaskin, helt ved maskinoperasjon.

2, medium brun papirpose, under normale omstendigheter, etter at mediet er en brunt papirmagasin som dannes etter en person i en brun papirpose, sett tauet for hånd på grunn av det gjeldende innenlandske støpeutstyret forme størrelsesbegrensninger, et brunt papir Veske og kraftpute tau maskin kan holde en liten pose med tau, så øvelsen av en brun papirpose er begrenset av en maskin. Mange poser kan ikke produseres av maskinen alene.

3, sekker og sekker, har et brunt papirpapirhode, tykkere ku lærveske, praksis av kraftpapirposene til rent håndlaget, den nåværende innenlandske har ikke mulighet til å løse disse brune papirsekkformemaskinen, kan kun gjøres av hånd, denne typen kraftpapirposeproduksjonskostnad er høyere, tallet vil ikke være stort.

4, om de ovennevnte hvilke typer kraftpapirposer, hvis mengden ikke er stor nok, vanligvis er laget av ren håndbok for maskinproduksjonstap, er stor, hadde en brun papirpose ingen måte å løse den lille mengden brun papirpose på.

Gjeldende type: engangsbruk

Form: flat lomme, åpent lomme i firkantet bunn, firkantet bunnventil, et ordbunnspose (for matemballasje)

Materialer: polypropylen, kraftpapir, aluminiumsfolie

Fyllvolum: 0,2 kg, 50 KG

Sying: papirforsegling, varmeforsegling, limbunn.

Fôr: Innerforingspapir, Innerforingspose


Kraft Paper Material Disposable Bags