Hjem > Utstilling > Innhold

Hva er håndverket av papirboksen?

Dec 04, 2018
Food Paper Box Packaging.jpg Papirboks brukes vanligvis som omslag for varer eller som ytre lag for beskyttelse av varer. Papirboksens volum endres på grunn av varens størrelse. Papirboks, som en uunnværlig del av moderne logistikk, bærer det viktige ansvaret for emballasje, beskyttelse av produkter og estetikk. Fysiske resultatindikatorer er grunnlaget for deres kvalitetsvurdering.


Størrelsen på papirboksen er størrelsen på blankt når du gjør esken. Produksjonsdimensjonene er basert på trykket på trykket på den unrolled box-blanken. Inndusjonsrullen på slitsmaskinen presser et spor i trykklinjeposisjonen, og trykklinjen er midtlinjen til sporet. Avstanden mellom de to linjene er produksjonsstørrelsen.


Avrivningsbåndet som lett åpner papirboksen, består av en modifisert spenningspropropylenbakside kombinert med et naturgummibånd. Naturgummipreparater gir utmerket første tak, utmerket tåremotstand og sterk vedheft på forskjellige materialflater. Tårebåndet som brukes ved produksjon av papirboks er generelt en spolviklingsstruktur.