Hjem > Utstilling > Innhold

Hva er utviklingsutviklingen i papirboksen?

Dec 25, 2018
Takeaway Paper Food Box.jpg Papirboksstrukturen skal fullt ut utnytte polyhedronens støpingskarakteristikk for funksjonen og egenskapene til produktet, og bruk ferdigstilt kroppsspråk for å uttrykke egenskapene til produktet og skjønnheten i emballasjen. Faktisk er papirboksstrukturen ikke bare en tredimensjonal gjengivelse av en boks, det innebærer også prosessen med produksjonsprosessen, inkludert den plane strukturen til papirboksen, dørfremstilling, pastaforming osv., Disse koblingene bør være i designet når du vurderer det. Dette krever at designeren har en god forståelse av den strukturelle prosessen i papirboksen, slik at utformingen kan bli satt i produksjon.


Papirboksens strukturbestemmelse kan gjøres ved håndsikkerhet eller muggåpning, men mer er å bruke en spesiell kartoncomputer-maskin for å lage modellen. Fordi maskinen gjør modellen rask, høy presisjon, er produksjonen på stedet ønskelig, og du kan også bruke kartongdatamaskinen til å tegne dørmønsteret slik at fabrikken kan gjøre knivmalten av seg selv og bekrefte korrektheten av kartongens prøvestruktur gjennom korrektur, som raskt kan bekrefte bestillingsstatusen og forbedre aktualiteten. Den uunngåelige trenden med utvikling.


Papirproduktemballasje er den mest brukte typen i emballasje industriprodukter. Papirboks er mye brukt som en salgspakke for ulike produkter som mat, medisin og elektronikk. Med endringen av transportmetoder og bytte av salgsmetoder blir papirboksens stil stadig mer diversifisert. Nesten hver ny type ikke-standard papirboks ledsages av et sett med automatisk utstyr, og selve papirboks er også en vare. Fremmeinnretningene, i fremtidig papirboksemballasje vil utvikle seg i retning av miljøvernøkonomi, det vil være et nytt skjema for å vise foran oss.