Hjem > Utstilling > Innhold

Hva er strukturen til papirboksen?

Dec 11, 2018

Food Paper Box Packaging.jpg Papirboksen er en tredimensjonal form, som består av flere flater som beveges, stables, foldes og omgis av flere flater. Overflaten i den tredimensjonale strukturen fungerer som et skillelinje i rommet, og overflaten av de forskjellige delene blir kuttet, rotert og brettet, og den oppnådde overflaten har forskjellige emosjonelle uttrykk. Sammensetningen av papirboksens displayflate bør være oppmerksom på forbindelsen mellom skjermens overflate, siden, toppen og bunnen, og innstillingen av emballasjeinformasjonselementene.


Papirboksdesign er også en abstrakt form for språkuttrykk. Kartongens form kan utgraves og skapt i retning av vitalitet, dynamikk, volum og dybde, og kombinerer prinsippene om knotting, kontrast, proporsjonalitet, blanding, forandring og forening, dynamisk og så videre for å skape en fødsel og full av moro. Formen på papirboksemballasjen.


Papirboksemballasje skal fullt ut utnytte polyhedronens støpingskarakteristikk for funksjonen og egenskapene til produktet, og gjøre bruk av kroppsspråket dypt til å uttrykke egenskapene til produktet og skjønnheten i emballasjen. Faktisk er kartongstrukturen ikke bare en tredimensjonal gjengivelse av en boks, det innebærer også prosessen med produksjonsprosessen, inkludert kartongens plane struktur, dørfremstilling, liming av kasser, etc., disse koblingene skal være i designet Når du vurderer det. Dette krever at designeren har en god forståelse av den strukturelle prosessen i papirboksen, slik at utformingen kan bli satt i produksjon.