Hjem > Nyheter > Innhold

Om Paper Cup

Dec 19, 2017

9BPC%`METW9W0CO299)`$89.png

Om papirkoppen

Papirkopper er laget av engangspapirkopper Papir brukes mye rundt om i verden for å servere mat og drikkevarer som te, kaffe, brus, etc. De er belagt eller foret med plast eller voks for å unngå lekkasje eller bli våte kopper.

Kommersielt er papir kopper belagt med polyetylen for å forbedre deres holdbarhet og ytelse, noe som gjør dem resistente mot væsker. Belegningen tillater også at sømmen sveises sammen. Det er vanligvis to typer papir kopper: varmt og kaldt. Den kalde koppen har et PE-belegg på begge sider for å forhindre at papiret blir våt på grunn av væskeabsorpsjon. På den annen side er varmekoppen designet for å motstå varme og brukes kun på den ene siden. Det er flere faktorer som påvirker den globale etterspørselen etter papirkopper.

Når folk deler samme beholder eller kopp, blir folk i økende grad oppmerksom på sykdommen og overføringen av bakterier, og får folk til å velge papirkopper. Sammenlignet med plast eller skum kopper, høy biologisk nedbrytbarhet, enkel å bruke, miljøvennlig. Den voksende cateringindustrien er en annen stor drivkraft for vekst i det globale markedet.