Hjem > Nyheter > Innhold

Analyse av sammensetningen av papirkoppen

Dec 15, 2016

Papir: Mange produsenter for å maksimere fordelene, og vil ikke bruke papirmasse av matkvalitet. Det er mange shoddy. Hvis svakt papir (resirkulert papir) til bleking og fluorescerende blekemidler, som ikke kan løses av vanlige forbrukere.

For det andre, utskrift blekk: produksjonskostnad av alle tider, nasjonale standarder for trykkfarger synes ikke å fungere. Bensin- og toluenholdige blekk oversvømmet også markedet. Etter utskrift av stabelen av papirkopper, og blekk sannsynligvis vil forurense veggpapir Cup.

Tredje, industriell paraffin: papir kopper hvis ikke vanntett, som kan holde vann? Så det er et papir Cup er en paraffin voksdyp. Voks inneholder et stoff som heter "polycykliske" skadelige stoffer, og smeltepunktet for voks er 40 °, og olje vil oppløse voks, du vet konsekvensene.

Fire, belagt papir: vi kaller alle, men det er faktisk polyetylenplastfilm. Mange papir kopper med belagt papir i stedet for voks. Men uten voks "beskytt" Cup ute i fuktigheten kan være moldy, stablet kopper, vil bli forurenset av mugg på innsiden veggen. På plastfilmen nedbrytes skadelige stoffer ved høye temperaturer, hvis ikke matvarebestandig materiale.

I tillegg er de dårlige nyhetspapirkoppene som inneholder Bisphenol a. Ifølge Nanjing Medical University ekspert på noen daglige nødvendigheter etter bestemmelse av nivåene av bisfenol a i viser, er test av innholdet av Bisphenol a i engangspapir kopper 30 ganger engangs plastikk kopper, Bisphenol et innhold av vann er rent vann i dispenseren 5 ganger mer enn doblet.