Hjem > Nyheter > Innhold

Cup Holdbarhet Problemer

Dec 15, 2016

Mange mennesker bekymret for holdbarheten til et papir Cup, papir Cup-logo på pakken har en holdbarhet på 1 år eller 2 år. Men i motsetning til andre produkter er det Cup holdbarhet og lagringsforhold, lagret riktig kan føre til mugg, så kopper kan holde lenge, hovedsakelig fordi vi kjøpte kopper hjemme er hvordan å lagre.

Selv om vi har mange muligheter til å bruke papirkopper, enten hjemme eller på kontoret, skal vi lage en felles Cup.

Kopper tilgjengelig, vårt valg er veldig mye, glass, keramisk krus, keramisk krus, plastmugg, rustfritt stål, jern, glass, aluminium Cup ... ... Disse lyse farger, unikt glass, har blitt en viktig faktor i vårt utvalg Av glass.

I tillegg har glassfamilien et stort lag, foreslo av kjøpmenn av "magnetisk kopp", "energidrikk". Medisinsk rapporter i inn-og utland er enige om at magnetisert vann på helsemessige fordeler, men ikke alle magnetiserte vann på menneskers helse. Bare negativt av magnetisert vann for å forbedre kroppens fysiologiske funksjon, spille en rolle i helsevesenet og positivt magnetisk vann bør ikke drikke. De fleste magnetiske koppene bruker vanlige magneter i Generelt, det er ingen forskjell mellom positiv og negativ, som kan være gunstig for vår helse er unipolar magnetfilm (negativ) for magnetisering av materialet Cup. "Energidrikk" i prinsippet kan også forbedre menneskekroppen, spille en rolle i helsevesenet. Imidlertid har mange produsenter som for øyeblikket er på markedet, "energidrikke" -produsenter en tendens til å overdrive "energidrikken" -rollen, og noen sier til og med sin kur. Eksperter anbefaler vi kjøpte har helsemessige fordeler "energidrikke", man bør identifisere de relevante avdelingene for å gi legitim sertifisering, man må ikke følge produsentens informasjon.

Så mange valg, mest respekterte eksperter er glass og emalje kopp.

Glass inneholder ikke organiske kjemikalier, når vi bruker et glass vann eller andre drikker uten frykt for at kjemikalier kan bli full i magen; En glatt glatt overflate, enkel å rengjøre, fra et helsesynspunkt er det også den sikreste. I tillegg er emalje kopper laget i grader Celsius etter høy temperatur emalje på glass inneholder ikke skadelige stoffer som bly, kan du være trygg på at bruk.

Fargerike vakre kopper, spurte ekspertene, som kan skjule seg i de lyse pigmentene med store farer, når glasset helles i kokende vann eller syre, høyt alkaliske drikker, er giftige tungmetaller som bly i disse pigmentene lett oppløselig i væske . Når vi drikker væsken med kjemikalier, vil det skade menneskekroppen.

Plast indre mikrostruktur Det er mange sprekker, som lett gjemmer smuss. Ofte å legge til myknere i plast, inneholder giftige kjemikalier. Med en plastikk kopp med varmt eller kokende vann er giftige kjemikalier lett å fortynne i vann. Så når du kjøper plastikkkopper, må du velge i henhold til nasjonal standard for matkvalitets plast vannkopper