Hjem > Nyheter > Innhold

Papirposer Tilpassede krav

Dec 15, 2016

Først av alt er det vanligste at papirets hvite er fastkjørt, på grunn av sin faste struktur, er tykkelsen på 210 g vekten 3 ~ 5 kg nok, selvfølgelig, hvis det er tyngre skinnklær eller andre gjenstander med 250 gram hvite kort som bærer effekten, vil bli bedre, og utskriftseffekten er bra, rimelige og avanserte produkter. Coated papir er ikke et vanlig materiale, kvaliteten er mye bedre enn elfenbensmyk, vanlig tykkelse er 175 gram, utskriftseffekter, som hvit papp, må også belagt, pris og hvit papp.

I de senere år har mange utlandet av store merkevareklesposer populært opp med 180 gram rundt av hvitt Kraft, de bruker mer av White Kraft, er produsert i utlandet, denne papirposen med mer lys, ikke særlig stor, fordi den har en lagergrad Enn hvit papirstopp, men utskrift enkelt farge, og ikke nødvendig dekket film, det av prisen er forskjellige materialer i den høyeste av, mobile papirposer produsenter importerer også ofte dette materialet. Selvfølgelig bruk materiale fra storfehud, prisen er relativt billigere enn senere i dette papiret, utskrift resultater enn andre materialer, importert, selvfølgelig bedre enn kineserne.

Hvis utgangsverdien ikke er høy, velg den billigste pakken kan spare mange kostnader. Gråtrådspapir og dobbeltsidet hvitt materiale priser billigere, kan sies å være et av de billigste papirmaterialene. Gråt kartong, per definisjon, refererer til en hvit, den ene siden er grå papir, minimum tykkelse er 250 gram hardhet myk, utskrift og hvitt papp er lik, må også belegges. Hvit og grått papir på begge sider, men begge sider er hvite i det midterste gråmaterialet. Prisene er dyrere enn grått Brettpapir, kan også brukes til å "spille" hvitt papir.

Så mye for materiale på papir lagt til, vil tiden bli nærmere detaljert. Men i valget av materialer samtidig, er det første å merke seg å matche produktkvaliteten, fulgt ikke den blinde forfølgelsen av billig, vær sikker på å prøve med produsenten bekreftet, oppmerksomhet på effektene av produkter, for å unngå " Discord "effekt.