Hjem > Nyheter > Innhold

Ferdigheten ved å kjøpe kaffepappekopper

Dec 19, 2017

9BPC%`METW9W0CO299)`$89.png

Ferdigheten til å kjøpe kaffe kopper


Først se på ingrediensene i papirkopper. Vanlige disponible papir kopper er PE mat spiselig laminering, i 1997 eller så, mange land på forbud mot bruk av vokspapir kopper. Den såkalte voksboksen, råvaren er en paraffin, i henhold til nasjonale standarder, er paraffin en matkontakt med sikkerhetsmaterialet. Paraffin smeltepunkt er veldig høy, høy kan nå 200 grader.

Hvis dette er en stencilpapirkappe, kan du prøve varmt vann, hvis det er vokset papirkopp, kan det øyeblikkelig vinne det blotte øye for å se voksen i voks som flyter på vannet. Vanlige engangs kopper bruker en vanlig polyetylen, som er den sikreste kjemikalien i matvarebehandling og svært motstandsdyktig mot temperatur.

Second look på papir kopp emballasje det er ingen klar QS logo, produsent informasjon, produksjonsdato. Ikke kjøp en lisensiert papirkopp uten kostnad. Se også på pakken som er merket på anvendelsesområdet, vil de vanlige engangs koppene indikere den aktuelle temperaturen på denne koppen, hvis du kjøper en kalddrink på Ikke bruk for å installere varmt vann for ikke å lekke vannskall .

Den endelige standarden for engangspapirkopper er stivhet og permeabilitet, og bunnen og sidene av papirkoppen må ikke lekke, sippel, hvis papirkoppen er for myk eller ikke opp til standard. Alle emballasjepapperkopper har tilstrekkelig forsegling og soliditet, papirkopper skal være støvtette, fuktighet og mugg.