Takeaway Noodle boksen mat Container

Vi tilbyr våre kunder et eksellent utvalg av papir noodle boks. Disse er produsert fra kvalitativ utvalg av råvarer. Disse produktene tilbys i forskjellige design, former og størrelser. Vårt utvalg av papir noodle boks er tilgjengelig på ledende markedspriser.

Produktdetaljer

Takeaway Noodle boksen mat Container

Mens mat er en viktig del av hverdagen, utvikling livsstil og forbruker forventninger stadig. Produkter må nye emballerende som forbedrer sikkerheten og forlenger holdbarheten for å møte økende forbrukeren krav til kvalitet, smak og friskhet. Fra varm mat og kulinariske, tilfrossen mat, bakeri og utover,Ebelee emballasje leverer. Våre produkter er godt mottatt i markedet som tilbyr en bærekraftig, bærbar pakke med høy kvalitet grafikk for en ultimate kundeopplevelsen

 


FAQ


Q1: Hvordan får de beste prisene?

Prisen bestemmes av 7 faktorer: materiale, størrelse, farge, etterbehandling, struktur, antall og tilbehør.

Q2: Hva om betaling?

T/T eller L/C på synet. Vanligvis aksepterer vi betaling ved T/T: 30% innskudd før produksjon, saldoen mot B/L av kopi. Hvis samlet beløp er mindre enn US$ 3000, må betale hele beløpet.

Q3: hvordan eksempel?

Eksempel ledetid: 2 eller 3 virkedager for hvit mock-up prøver for free.5 eller 6 virkedager fortilpasset designprøver. Lade US$ 100-200 for tilpasset design prøver.

Q4: Når er din leveringstid?

Leveringstiden, avhenge av din ordreantallet. Generelt er det 25-30 dager etter mottak av innskudd

Sp. 5: Hva med levering?

Vi tilbyr integrert logistikk tjeneste for å møte dine behov en rekke logistikk. Ifølge sted og antall for bestilling, vil vi gi deg profesjonell rådgivning.

Kontaktmetode


Xiamen Ebelee industrien og Tarde Co, .LTD.

Beau Fu

Mob: 0086-13615956926 WhatsApp: +86 13615956926

Wechat: QQ350728652 Skype: gsxzwool

Tel: 86-595-7233955

E-post: sale5@ebelee.com

Legg til: No.81-85, Shanmei Road, Guannan industri sone, Jiemei distriktet, Xiamen City, Kina, 361023

 

Xiamen Ebelee, er med over 15 års erfaring, en av de ledende takeaway noodle boks mat container produsentene, tilbyr tilpasset service, presis levering og billig pris. Hvis du har en preferanse for våre produkter, vær fri til å engros produktet med oss.
Hot Tags: takeaway noodle boksen mat container, produsenter, engros, tilpasset, billig, gratis prøve
Forespørsel