Custom Printed Popcorn Vesker

Lav MOQ: Hvis du velger våre nåværende varer, kan du bestille start fra 1 stk for å sjekke kvaliteten først hvis denne varen er på lager. Dette er den beste måten for deg å kjenne oss og våre produkter før du bestiller stort beløp. En klassisk form med den trendige røde polka dot mønster, denne popcorn boksen legger den perfekte retro touch til festen din og den robuste konstruksjonen holder popcorn (eller hva annet du velger å tjene) inneholdt. Popcorn-bokser kan doble en festfavorittkasser. Boksen er den perfekte lille gaven til bryllupet ditt, bursdag, brudesuite eller baby shower. Den perfekte boksen for festen din er et must.

Produktdetaljer

tilpassede trykte popcorn bokser

popcorn 6.jpg

Papirboks vi ringte også papir gaveeske, emballasje boks, egendefinert gaveeske, julegave boks, etc ..

Og det kan være forskjellige nyttige måter i henhold til dens forskjellige struktur og materiale. Som hvit papp, kraftpapir, bølgepap, etc.

Og kan feste slags accessorys.It er ofte brukt som pakke av office gave, familie gave, kommersiell gave og reklame forfremmelse, etc. i vårt daglige liv.


spesifikasjoner


1.customized papir popcorn bokser

2.quality boks med konkurransedyktig pris

3.prøve trenger bare 7-8 dager

4.OEM severices tilpasse


1. Vi er profesjonell produsent av trykk og emballasje varer.

2. Kundeforhold og produksjonsstyring er nøkkelfaktorene som sikrer vellykket Kina kjøp.

3.Beste service og kvalitet. Vi kan tilby både OEM og ODM service.

4.Riktig og konkurransedyktig pris.Xiamen Ebelee, med over 15 års erfaring, er en av de ledende spesialdesignede popcornposenprodusentene, og tilbyr tilpasset service, rettidig levering og billig pris. Skulle du ha noen preferanse for våre produkter, vær så snill å engros produktet med oss.
Hot Tags: tilpassede trykte popcornposer, produsenter, engros, tilpasset, billig, gratis prøve
Forespørsel

You Might Also Like