Engangs Popcorn Bokser

Lav MOQ: Hvis du velger våre nåværende varer, kan du bestille start fra 1 stk for å sjekke kvaliteten først hvis denne varen er på lager. Dette er den beste måten for deg å kjenne oss og våre produkter før du bestiller stort beløp. En klassisk form med den trendige røde polka dot mønster, denne popcorn boksen legger den perfekte retro touch til festen din og den robuste konstruksjonen holder popcorn (eller hva annet du velger å tjene) inneholdt. Popcorn-bokser kan doble en festfavorittkasser. Boksen er den perfekte lille gaven til bryllupet ditt, bursdag, brudesuite eller baby shower. Den perfekte boksen for festen din er et must. Papirboks vi ringte også papir gaveeske, emballasje boks, egendefinert gaveeske, julegave boks, etc .. Og det kan være ulike nyttige måter i henhold til sin forskjellige tekstur og materiale. Som hvit papp, kraftpapir, bølgepap, etc. Og kan feste slags accessorys.It er ofte brukt som pakke av office gave, familie gave, kommersiell gave og reklame forfremmelse, etc. i vårt daglige liv.

Produktdetaljer

Engangs popcorn bokser

popcorn box6 已发.jpg


Produktprøve

1. Gi gratis alle slags popcorn-emballasje, popcorn-bokser til salgs, papirpopcornkasser med vårt design

2.Samples trykt med design, den trenger prøvekostnader, de nøyaktige kostnadene avhenger av ditt endelige design og produkt.

3. Vi vil returnere en del av prøvekostnadene til deg når du legger en bestilling.Xiamen Ebelee, med over 15 års erfaring, er en av de ledende produsenter av engangs popcorn-bokser, som tilbyr tilpasset service, rettidig levering og billig pris. Skulle du ha noen preferanse for våre produkter, vær så snill å engros produktet med oss.
Hot Tags: engangs popcorn bokser, produsenter, engros, tilpasset, billig, gratis prøve
Forespørsel