Custom Paper Coffee Cup Double Layer

Emballasje: 500 stk / eske Enhetspris: US $ 0.01 ~ 0.04 / PCS Egendefinert logo utskrift Stock samples gratis Størrelse: 8oz, 12oz, 16oz

Produktdetaljer


TREKK


Våre spesialpapirkaffe-dobbeltlag er utstyrt for å holde selv de varmeste drikkene.

Koppens design integrerer to separate lag kartong med et isolerende luftspalte i mellom å riste behovet for ermer.

Ved å eliminere ermene sparer vår Doble Wall Cup deg kostnad og lagringsplass.

Personlig med logoen eller markedsføringsmeldingen, bygger vi våre doble veggkopper for å markedsføre merkevaren din effektivt når som helst, utstilling, konferanse, kafé, restaurant, forretning og butikk.


double wall paper cupFAQ


1. Hvordan styrer du kvaliteten?

Vi har full tid QC. Vi overvåker og kontrollerer kvaliteten på hver bestilling. Vi vil sjekke kvaliteten minst 3 ganger, i starten av produksjonen, når halvparten av bestillingene er ferdig, og etter at alle produktene er pakket. Eventuelle ukvalifiserte produkter vil bli forhindret fra frakt.


2. Hva er produksjonens ledetid?

Det er vanligvis 20 ~ 30 dager for små ordrer. For store bestillinger, avhenger det av mengden din. Vi har erfaringer med å håndtere store ordrer. Vi kan sende varene på ønsket leveringsdato, ikke senere eller tidligere.


3. Gir du gratis prøver?

For de fleste produkter gir vi prøven gratis. Du trenger bare å betale den internasjonale fraktkostnaden. Hvis du har en agent i Kina, kan vi sende prøven til agentens adresse.


4. Hvordan foretar vi betalingen?

30% innskudd og 70% T / T før forsendelse


TA KONTAKT MED


diposable cup supplier contact

Xiamen Ebelee, med over 15 års erfaring, er en av de ledende spesialpapirmagasin-dobbelagprodusenter, som tilbyr tilpasset service, rettidig levering og billig pris. Skulle du ha noen preferanse for våre produkter, vær så snill å engros produktet med oss.
Forespørsel