Kjøp Engangs Kaffekopper

Produktegenskaper 1.Material: høy kvalitet matkvalitets sol kartong med PE belegg 2.MOQ: 50000 stk hver vare. 3.Utmerket kvalitet og rimelig pris og levering på tid 4.Aniversitet av størrelser, former og design tilgjengelig, Kan gjøres under kundens krav.

Produktdetaljer

kjøp engangs kaffekopper

510ml-13 (1).jpg

1. Vi er klar over at koppenes design er litt lutende mot kaffe - men det betyr ikke at de ikke også er perfekte for servering av varm eller kald te, sjokolade, melk og andre typer drikkevarer.

Vi kan godta tilpasset størrelse, med ideelle dimensjonsmålinger, dette settet med 50 isolerte kopper, bortsett fra å være ekstremt praktisk under dine reiser, er de også ideelle for enhver sosial sammenkomst du kan planlegge.

en utendørs tidlig bursdagsfest, en forretnings- eller familiegren - eller du kan bare ha dem til daglig bruk på kontoret din!

2. Moderne, ekstremt stilig og kule utseende; Alt i alt, perfekt for kaffebarens take-away behov!

3. Kaffekopphylser er mer av oppstyr enn faktisk nyttig; alltid å justere hylsen helt til høyre, eller det glir av, og hvis pappa blir enda litt våt fra å spyle, blir de gjort ubrukelige.

Men med vår koppers rippeldesign kan du sikre maksimal beskyttelse mot varme drikkevarer, uten å måtte bekymre deg for ermer lenger!

4. Matkvalitetslekkasjefôr påføres på kaffekoppene for å forhindre utblåsing og lekkasje. Lokkene er laget for koppene, helt tett og vil ikke lekke gjennom.

5. Hver kopp kommer med sitt eget svarte deksel som passer perfekt, holder kaffen, teen eller varm sjokolade trygt varmt inni.Funksjoner: En attraktiv kafé inspirert design Flott for ditt hjem, forretning, fest, for servering av kaffe, te, varm kakao og mer. Ideell for drømmealternativer. Poly-belagt fôr reduserer oppsamling av kondens. Stabil for optimal oppbevaringsplass,

Laget med 90% plantebaserte fornybare ressurser. Praktisk disponibel for enkel opprydding. Perfekt for kafeer, kaffebarer, kiosker og konsesjonstativerXiamen Ebelee, med over 15 års erfaring, er en av de ledende kjøpene til engangs kaffekopper produsenter, og tilbyr tilpasset service, rettidig levering og billig pris. Skulle du ha noen preferanse for våre produkter, vær så snill å engros produktet med oss.
Hot Tags: kjøp engangs kaffekopper, produsenter, engros, tilpasset, billig, gratis prøve
Forespørsel