Egendefinert merke Trykt Espresso Kaffepapir Cup Kraft Paper Cup

Kaffepapir Cup: Det omfattende spekteret av kaffepappekopper som vi tilbyr er mye brukt i kaffebarer og kaffebarer. Disse koppene kan også brukes til te. Vårt utvalg av kaffe kopper kommer i behagelige design og logo utskrift, noe som gjør dem svært ønskelige blant våre kunder. Våre vanlige varmekopper tilbys i en rekke størrelser for å passe til flere drikketyper, fra en 4oz espresso til en 24oz stor kaffe. Standard varmekopper kan tilpasses slik at forbrukerne kan bære din logo med dem på farten. Denne produktlinjen er også tilgjengelig i flere lagerutførelser. Vår tilpasningsfasilitet gjør det mer relevant for kundens interesser. Vi tilbyr svært estetisk utformet kaffepappekopper. Behandlet fra matvarepapir Papirets rekkevidde kommer i papirtykkelse på 300GSM. For å passe til det spesifikke kravet og den visuelle verdien av vår divergente klientbase, tilbyr vi tilpasningsfasilitet. Vi tilbyr serien i bransjens ledende priser. Bortsett fra kommersielle etablissementer, er våre kaffekopper også ettertraktet av kunder for privat sammenkomst.

Produktdetaljer

Egendefinert merke Trykt Espresso Kaffepapir Cup Kraft Paper Cup

Produkt parametere.jpg

  Beskrivelse

Egendefinert merke Trykt Espresso Kaffepapir Cup Kraft Paper Cup

Kapasitet

8 oz / 12 oz / 16oz

spesifikasjon

(T) 90mm- (B) 61mm- (H) 135 mm (12 oz)

Materiale

300gsm + 1pk kraftpapir

Printing

Flexo eller off-set utskrift

logo

Tilpasset logg og OEM er begge tilgjengelige

Pakking

1000pcs / CTN

Produkt display.jpg组合 图 -1.jpg

8 oz-1-a.jpg

16 oz-3-b.jpg

详情 _14-a.jpg

详情 _08.jpg

详情 _10.jpgXiamen Ebelee, med over 15 års erfaring, er en av de ledende spesialdesignede espresso kaffepappene kopp kraftpapir kopp produsenter, tilbyr tilpasset service, rettidig levering og billig pris. Skulle du ha noen preferanse for våre produkter, vær så snill å engros produktet med oss.
Hot Tags: Tilpasset merke trykt espresso kaffepapir kopp kraftpapir kopp, produsenter, engros, tilpasset, billig, gratis prøve
Forespørsel

You Might Also Like