Fashional Engangs Papir Cups High Quality

Spise ute har gått fra en gang til en gang, til en dagligdagse vane med mange familier, med minst halvparten av alle måltider spist ut av hjemmet. Ebelee tilbyr en rekke unike, bærekraftige og operasjonelt effektive emballasjeløsninger for å forbedre presentasjonen og oppmuntre forbruket. Våre utskriftsfunksjoner gir også visuell spenning til kampanjene dine for å gi deg og ditt team kraftige markedsføringsverktøy

Produktdetaljer

Din beste tilhører Ebelee

Spise ute har gått fra en gang til en gang, til en dagligdagse vane med mange familier, med minst halvparten av alle måltider spist ut av hjemmet. Ebelee tilbyr en rekke unike, bærekraftige og operasjonelt effektive emballasjeløsninger for å forbedre presentasjonen og oppmuntre forbruket. Våre utskriftsfunksjoner gir også visuell spenning til kampanjene dine for å gi deg og ditt team kraftige markedsføringsverktøy.

Våre fordeler


OA.png

FAQ


Q1: Hvordan får du de beste prisene?

Prisen er avgjort av 7 faktorer: Material, Størrelse, Farge, Etterbehandling, Struktur, Mengde og Tilbehør.

Q2: Hva med betaling?

T / T eller L / C på sight.Generally aksepterer vi betalingen med T / T: 30% innskudd før produksjon, balansen mot B / L av kopi.

Hvis det totale beløpet er mindre enn US $ 3000, må du betale hele beløpet.

Q3: Hva med prøve?

Prøve ledetid: 2 eller 3 virkedager for hvite oppsamlingsprøver gratis5 eller 6 virkedager for tilpassede designprøver. Ta vare på US $ 100-200 for tilpassede designprøver.

Q4: Når er leveringstiden din?

Produksjonens ledetid er avhengig av bestillingsmengde. Vanligvis er det 25-30 dager etter mottak av innskudd

Q5: Hva med frakt?

Vi tilbyr integrert logistikk service for å møte dine behov av en rekke logistikk. I henhold til din plassering og rekkefølge, vil vi gi deg faglig rådgivning.

Kontaktmetode


Xiamen Ebelee Industri Og Tarde Co, .LTD.

Beau Fu

Mob: 0086-13615956926 WhatsApp: +86 13615956926

Wechat: QQ350728652 Skype: gsxzwool

Tlf: 86-595-7233955

E-post: salg5@ebelee.com

Legg til: No.81-85, Shanmei Road, Guannan Industry Zone, Jiemei District, Xiamen City, Kina, 361023

Hot Tags: Fashional Disposable Paper Cups Høy kvalitet, papir kopp, papirbeholder, PE coated papir kopp, fabrikk papir kopp
Forespørsel

You Might Also Like