Papirkopper med lokk

Produktegenskaper 1.Material: høy kvalitet matkvalitets sol kartong med PE belegg 2.MOQ: 50000 stk hver vare. 3.Utmerket kvalitet og rimelig pris og levering på tid 4.Aniversitet av størrelser, former og design tilgjengelig, Kan gjøres under kundens krav. 5.Used for pakking ulike varme drikker og kald drikke 6.Packing: 50psc / bag 20bags / ctn Materiale: glanset papir, matt kunstpapir, offset papir, spesialpapir; belagt papir; hvitt brett av grått bunnpapir; hvit kort papir; bølgepapir; kraftpapir Vi har fraktdepartement, det er enkelt for oss å sende varene til hvor som helst i verden, med fly, ekspress eller til sjøs, bare fortalt oss adressen din, vi vil takke alt

Produktdetaljer

papir kopper med lokk

1. Vi er klar over at koppenes design er litt lutende mot kaffe - men det betyr ikke at de ikke også er perfekte for servering av varm eller kald te, sjokolade, melk og andre typer drikkevarer.

Vi kan godta tilpasset størrelse, med ideelle dimensjonsmålinger, dette settet med 50 isolerte kopper, bortsett fra å være ekstremt praktisk under dine reiser, er de også ideelle for enhver sosial sammenkomst du kan planlegge.

en utendørs tidlig bursdagsfest, en forretnings- eller familiegren - eller du kan bare ha dem til daglig bruk på kontoret din!

2. Moderne, ekstremt stilig og kule utseende; Alt i alt, perfekt for kaffebarens take-away behov!

3. Kaffekopphylser er mer av oppstyr enn faktisk nyttig; alltid å justere hylsen helt til høyre, eller det glir av, og hvis pappa blir enda litt våt fra å spyle, blir de gjort ubrukelige.

Men med vår koppers rippeldesign kan du sikre maksimal beskyttelse mot varme drikkevarer, uten å måtte bekymre deg for ermer lenger!

4. Matkvalitetslekkasjefôr påføres på kaffekoppene for å forhindre utblåsing og lekkasje. Lokkene er laget for koppene, helt tett og vil ikke lekke gjennom.


Xiamen Ebelee, med over 15 års erfaring, er en av de ledende papirkoppene med dekselprodusenter, og tilbyr tilpasset service, rettidig levering og billig pris. Skulle du ha noen preferanse for våre produkter, vær så snill å engros produktet med oss.
Hot Tags: papir kopper med lokk, produsenter, engros, tilpasset, billig, gratis prøve
Forespørsel