Solo Paper Cups

1.We er fabrikk som spesialiserer seg på produksjon og eksport av matvarepapirprodukter. 2.Våre designer og arbeidere er profesjonelle på dette feltet. OEM er velkommen. 3.High kvalitet, gunstig pris, ulike produkter og god service av vårt selskap. 4.We hilsen håper å bygge opp langsiktige forretningsforhold med kunder fra hele verden. Produktegenskaper 1.Material: høy kvalitet matkvalitets sol kartong med PE belegg 2.MOQ: 50000 stk hver vare. 3.Utmerket kvalitet og rimelig pris og levering på tid 4.Aniversitet av størrelser, former og design tilgjengelig, Kan gjøres under kundens krav. 5. Brukt til pakking av ulike varme drikker og kald drikke 6.Packing: 50psc / bag 20bags / ctn

Produktdetaljer

solo papir kopper

Materiale: glanset papir, matt kunstpapir, offsetpapir, spesialpapir; belagt papir; hvitt brett av grått bunnpapir; hvit kort papir; bølgepapir; kraftpapir


Vi har fraktdepartement, det er enkelt for oss å sende varene til hvor som helst i verden, med fly, ekspress eller til sjøs, bare fortalt oss adressen din, vi vil takke alt


Vi aksepterer T / T, Westunion, Paypal Payment.


Inkluderer 50 pak hvite papir kopper, 50 lokk og 50 ermer

Soild høy quanitly papp, ingen utslipp, ingen lekkasjer, ingen lukter

Varm og kald disponibel papir kopper

Designet for kaffe, te, varm sjokolade eller annen varm eller kald drikke1. Vi er klar over at koppenes design er litt lutende mot kaffe - men det betyr ikke at de ikke også er perfekte for servering av varm eller kald te, sjokolade, melk og andre typer drikkevarer.

Vi kan godta tilpasset størrelse, med ideelle dimensjonsmålinger, dette settet med 50 isolerte kopper, bortsett fra å være ekstremt praktisk under dine reiser, er de også ideelle for enhver sosial sammenkomst du kan planlegge.

en utendørs tidlig bursdagsfest, en forretnings- eller familiegren - eller du kan bare ha dem til daglig bruk på kontoret din!

2. Moderne, ekstremt stilig og kule utseende; Alt i alt, perfekt for kaffebarens take-away behov!

3. Kaffekopphylser er mer av oppstyr enn faktisk nyttig; alltid å justere hylsen helt til høyre, eller det glir av, og hvis pappa blir enda litt våt fra å spyle, blir de gjort ubrukelige.

Men med vår koppers rippeldesign kan du sikre maksimal beskyttelse mot varme drikkevarer, uten å måtte bekymre deg for ermer lenger!


Xiamen Ebelee, med over 15 års erfaring, er en av de ledende produsenter av solopapir-kopper, som tilbyr tilpasset service, rettidig levering og billig pris. Skulle du ha noen preferanse for våre produkter, vær så snill å engros produktet med oss.
Forespørsel