Paper Cup Kaffemuffe Halm

Paper cup kaffe ermet halm 1.Company erfaring: I denne bransjen har ca 15 års erfaring, produktene blir eksportert til USA, Canada, Europa, Sørøst-Asia, mer enn 50 regioner. Har et vell av eksportopplevelse. 2.Free prøver: Du kan bla gjennom vår hjemmeside: ...

Produktdetaljer

Papirkopp kaffemøtegrå

paper cup coffee sleeve straw Papirkopp kaffemøtegrå

Miljøvern: fordi disse koppene i utgangspunktet er laget av engangsmaterialer, er det lett å bryte ned. Det er lett å resirkulere denne typen materiale. Videre, i forhold til plastkoppen, er engangskoppen enkel å rynke. Så det er mer kompakt.

1.Company erfaring: I denne bransjen har ca 15 års erfaring, er produktene eksportert til USA, Canada, Europa, Sørøst-Asia, mer enn 50 regioner. Har et vell av eksportopplevelse.


2.Fra prøver: Du kan bla gjennom vår hjemmeside: http://www.foodpaperpackage.com/, hvis du er interessert i hvilket produkt, vennligst kontakt oss så snart som mulig, vi vil kontakte deg umiddelbart og sende de nødvendige prøvene så fort som mulig.


Xiamen Ebelee, med over 15 års erfaring, er en av de ledende produsentene av papirmuffe, som tilbyr tilpasset service, rettidig levering og billig pris. Skulle du ha noen preferanse for våre produkter, vær så snill å engros produktet med oss.
Hot Tags: papir kopp kaffe ermet halm, produsenter, engros, tilpasset, billig, gratis prøve
Forespørsel