Popcorn Skuffer Tubs

Popcorn Skuffer Tubs er en sikker og enkel å bruke, ypperlig finish og lettvekt, da de er laget av topp kvalitetspapir blank med teknologisk avanserte støperier. Med utmerket styrke, varmebestandighet og lekkasikker natur, er disse perfekt for servering av popcorn i kinohaller, teatre, restauranter og mange flere. Kom i forskjellige utskrifter og størrelser, disse Popcorn Buckets Tubs leveres til våre ærverdige kunder i sikret og trygt emballasjemateriale til de mest økonomiske prisene.

Produktdetaljer

Popcorn Bucket Tubs

Popcorn Skuffer Tubs er trygge og enkle å bruke, ypperlig finish og lettvekt, da de er laget av toppkvalitetspapir blank med teknologisk avanserte støperier. Med utmerket styrke, varmebestandighet og lekkasikker natur, er disse perfekt for servering av popcorn i kinohaller, teatre, restauranter og mange flere. Kom i forskjellige utskrifter og størrelser, disse Popcorn Buckets Tubs leveres til våre ærverdige kunder i sikret og trygt emballasjemateriale til de mest økonomiske prisene.


Produkttype:

Popcorn Paper Cup / Box

Materiale:

Høyverdig matkvalitetspapir

Paper Grammage:

190gsm-320gsm

MOQ:

30000 PCS

Farge:

Ulike eller Tilpasset

Prøve:

Gratis eksistert utvalg, men fraktsamling


46oz-03.jpg

FAQ


Q1: Hvordan får du de beste prisene?

Prisen er avgjort av 7 faktorer: Material, Størrelse, Farge, Etterbehandling, Struktur, Mengde og Tilbehør.

Q2: Hva med betaling?

T / T eller L / C på sight.Generally aksepterer vi betalingen med T / T: 30% innskudd før produksjon, balansen mot B / L kopi. Hvis det totale beløpet er mindre enn US $ 3000, må du betale hele beløpet.

Q3: Hva med prøve?

Prøve ledetid: 2 eller 3 virkedager for hvite oppsamlingsprøver gratis5 eller 6 virkedager for tilpassede designprøver. Ta vare på US $ 100-200 for tilpassede designprøver.

Q4: Når er leveringstiden din?

Produksjonens ledetid er avhengig av bestillingsmengde. Vanligvis er det 25-30 dager etter mottak av innskudd

Q5: Hva med frakt?

Vi tilbyr integrert logistikk service for å møte dine behov av en rekke logistikk. I henhold til din plassering og rekkefølge, vil vi gi deg faglig rådgivning.

Kontaktmetode


Xiamen Ebelee Industri Og Tarde Co, .LTD.

Beau Fu

Mob: 0086-13615956926 WhatsApp: +86 13615956926

Wechat: QQ350728652 Skype: gsxzwool

Tlf: 86-595-7233955

E-post: salg5@ebelee.com

Legg til: No.81-85, Shanmei Road, Guannan Industry Zone, Jiemei District, Xiamen City, Kina, 361023

Hot Tags: popcorn papir kopp, popcorn bøtte, papir cup fiende popcorn, høy kvalitet popcorn papir kopp, Popcorn Buckets, Popcorn Tubs
Forespørsel